Sidor

lördag 7 april 2012

Påsk! 20120407


Snö!!!

Så blev det vinter igen, åhhhh.... Jag som har varit och köpt en massa fina vårblommor och växter som skulle planteras. Men de står fortfarande kvar i kassarna. Blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig.  Men de får väl stå där tills Kung Bore behagar lämna detta landet. Det är ju nästan 1 dm snö! Höll på att fara i backen när jag skulle hämta tidningen i morse, det var isbark och dessutom hade låset till brevlådan fryst fast *morr*. Tur att man har en man som är lite starkare i nyporna.
2 av 5 kassar med växter som skall planteras
Jag upplever att det alltid brukar vara fint väder över påsk. Förra året så grillade vi och satt till och med ute på altanen och åt. Året innan dess var vi och hälsade på ett par kompisar i Brastad och då vet jag att vi tog en räkmacka i solgasset på bryggan i Smögen. Jaja, det är inget att göra något åt. Det får blir lite stugsittning istället, och det behöver ju inte vara fel.

Ikväll skall brorsan spela i Falköping med Snutjävel, det är skivsläpp. Hoppas att det kommer riktigt mycket folk på spelningen. Kl 23.00 på Strike Rockbar i Falköping http://www.snutjavel.com/frame.html

Vet faktiskt inte riktigt vad jag skall skriva om idag.
Skulle kunna skriva om hur förbannad jag blir när jag läser om
  • När folk blir nersparkade på öppen gata av ungdomsgäng
  • Nedläggning av mindre skolor (Fjärilsskolan) för att flytta barn till större skolor
  • 10 årig flicka som fött barn
  • Föräldrar som säljer sina barn i Kina för 25.000:-
  • Högskolan som fikar upp 150.000:- i månaden för att det är en tradition
  • Yrkeschaufförer som kör som att de fått sina körkort i cornflakespaketet

Igår kollade vi på "The girl with the dragon tattoo". Trodde i min enfald att den skulle vara ännu bättre än den svenska "Flickan som lekte med elden". Varför skulle den egentligen vara det?
Men näpps, den svenska versionen var mycket mycket bättre. Varför bröt alla skådisar på svenska? Den grejen fattade jag inte alls. Hade de velat få det "svenskt" hade de väl kunnat låta alla nyheter vara på svenska och, äh jag orkar inte komma med en massa förlag. Kort och gott, den svenska versionen var mycket bättre. Det som iof var lite bra var att filmerna inte var en kopia av varandra utan de skilde sig lite åt.
Här om dagen kollade på den tecknade Tintin. Hade inga förväntningar, tack och lov. Det var som en verklig Bond film. Alltså... allt overkligt som händer i Bondfilmerna känns ju så jäkla overkligt men i Tintin som är en overklig film så kändes det verkligt eftersom det är så overkligt. Hängde ni med? :-)

Nu är det dags för frukost., den blir precis som vanligt. Ett mellankokt ägg, som mosas med lite smör och salt. 2 knäckemackor med kaviar och lite nyklippt gräslök och ett glas med morot/apelsin-juice.
Glad Påsk gott folk och glöm inte att borsta tänderna extra noggrant ikväll!

Jag och Världens bästa Pappa!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar